Обличчя Черкас
{socbuttons}


– У Черкасах я живу від народження. На мою думку, зараз місто стало набагато кращим. Подобається черкаський пляж, парки відпочинку. Задоволена тим, що встановили дитячі майданчики. Красиво обрізали тополі, каштани. Тепер у місті дуже гарні алеї. Завдяки цьому Черкаси дуже «виграють».

Якщо до нас приїжджають гості, то влітку, наприклад, ведемо їх до Дніпра, центр міста обов’язково показуємо. Взагалі, я поки що задоволена життям у місті. Хотіла б переїхати хіба що до Львова. Там так багато красивих місць, пам’ятників, гарна архітектура, рівні дороги. Там маленькі вулички, але всі акуратні, чого не скажеш про наші. Дороги всюди в Черкасах… Яку вулицю не візьмеш… Підлатали їх трішки, але не зробили.

А ще у мене просто мурашки біжать по шкірі від того, як Черкаси вболівають за українську збірну під час чемпіонату «Євро-2012». Коли наші (українські футболісти – ред.) грали з Францією, у «Дніпроплазі», де я працюю продавцем, також транслювали матч. І, коли 13-16-річні хлопці під час гімну стояли, тримаючи руку на серці, у мене навіть дух перехоплювало! Так настрій піднімався! Дуже приємно було на це дивитися.

Я фанатка футболу. Вболіваю за нашу збірну і сподіваюся, що сьогодні Україна переможе.


Кожен житель міста може стати «Обличчям Черкас»

«Обличчя Черкас» – історії звичайних людей, яких ми зустрічаємо на вулицях міста. Це не політики, які розігрують вистави перед камерами, не бізнесмени, які заробили ще один мільйон, не зірки, зі своєю нарцистичною хворобою. Вже другий місяць «Прочерк» пише про пересічних людей, у кожного з яких – своя історія, свої захоплення, емоції та мрії… Але, шановні читачі! Редакція інтернет-видання запрошує і Вас узяти участь у фотопроекті «Обличчя Черкас». І запропонувати фотографії та історії про себе, друзів, рідних чи знайомих.

Для участі у проекті потрібно:

надіслати розповідь про людину, яку Ви хочете бачити обличчям Черкас (орієнтовна кількість знаків 500–2000);

додати фотографію героя (портретне);

у листі зазначити своє прізвище, ім’я та контактний телефон, за яким із Вами можна зв’язатися.

Текстовий файл та цифрове фото надсилати за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Надіслані Вами герої та їхні портрети розміщуватимуться у рубриці «Обличчя Черкас» інтернет-ресурсу «ПРОЧЕРК» (http://procherk.info/faces).

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100